Veterinární klinika Heřmanův Městec informuje

PR Text/ Vážení majitelé, trenéři a chovatelé koní, vážení kolegové veterinární lékaři, jelikož se občas setkávám s dotazem, jak vlastně nyní, po personální změně, funguje naše klinika, rozhodl jsem se napsat tento dopis.

Od 1.1.2018 se hlavním chirurgem stala MVDr. Marta Horná, která se na tento post  dlouhodobě připravovala a to nejen na naší klinice pod vedením doc. MVDr. Mezerové, ale i na klinikách v Americe, Belgii, Skotsku a Anglii, kde si zdokonalila klasické a hlavně osvojila nové, moderní chirurgické postupy a metody léčení, které může nabídnout našim klientům.

Navíc již delší dobu spolupracujeme s Dr. Janem M. Trelou, DVM, Diplomate-ACVS, který studoval a také následně i působil v USA. V současné době pracuje jako externí, bordovaný chirurg v Arabských emirátech, Egyptě a i jinde v rámci EU, kde na prestižních klinikách provádí nejmodernější zákroky u cenných koní. Tímto je naše klinika schopna klientům nabídnout i tyto speciální služby, které tu doposud chyběly.

Pokud to shrnu, tak personální změna naši kliniku posunula v rámci veterinární medicíny a úrovně poskytované péče dopředu. Klasickou chirurgii provádíme na minimálně stejné, možná i lepší úrovni než dříve a navíc jsme schopni našim klientům nabídnout i metody a postupy moderní veterinární medicíny.

Stejně tak i ortopedické a interní oddělení naši kliniky poskytují klientům péči na té nejvyšší úrovni. Naši pracovníci, a to nejen veterinární lékaři, se aktivně účastní odborných seminářů, školení a stáží a získané poznatky přenáší do klinické praxe.

 

MVDr. Petr Přikryl

předseda představenstva

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.