Výjimečné podzimní nákupy

Dovolte nám, abychom Vás, jako každoročně, pozvali 28. září na svátek svatého Václava do našeho obchodního domu Dance and Jump v Praze. Otevřeno bude od 10–18 hodin. Pro tento den jsme pro Vás připravili totální výprodej vysokých i nízkých jezdeckých bot (ceny od 190,-!), výprodej vybraných značkových rajtek (ceny od 290,-!) a slevu 70 % na závodní košile Equiline a Pikeur. Kompletní seznamy postupně naleznete na našich webových stránkách.

Velkým lákadlem pro mnohé z Vás bude jistě první říjnový den. V našem obchodním domě bude probíhat od pondělí 1.října do vyprodání zásob předsezónní výprodej zimních dek a bund. Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení zimních dek a bund za bezkonkurenční ceny, a to se slevou až 80 %. Využijte této skvělé nabídky a vybavte sebe a svého koně s předstihem na nadcházející zimu.

Pokud nestihnete navštívit náš obchodní dům na zářijový  státní svátek a na výprodej zimního vybavení, určitě si udělejte čas na oslavu našich říjnových narozenin, která bude opět dvoudenní, a  to 27. a 28. října. Přestože narozeniny bude slavit obchodní dům Dance and Jump, dárky budete dostávat vy! Po oba dva dny chystáme jedinečné narozeninové slevy, bohatou tombolu, hodnotné dárky k nákupu, občerstvení a pro větší pohodlí při nakupování budou otevřeny 3 pokladny a 2 východy.

Vedle výprodejů a akčních nabídek můžete v našem obchodním doměobdivovat a nakupovat nejnovějšíkolekce podzim-zima 2012/2013 všech světových značek - HV POLO, euro-star, Pikeur, Cavallo, Kingsland a HKM.

Více informací o nadcházejících akcích a nových zimních kolekcích naleznete na www.danceandjump.cz.

Přejeme krásné babí léto a pohodové nákupy v Dance and Jump.
                               
Váš Dance and Jump Team

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.