Vykrádání závodnických kempů!

Vážení přátelé, pořadatelé a účastníci vozatajských, ale i jezdeckých závodů. V současné době se na nás zaměřila velmi dobře organizovaná skupina zlodějů, která vykrádá kempy závodníků při vícedenních závodech. Je to skupina, která má velmi dobře zmapovaný kalendář našich závodů. Za poslední tři po sobě následující víkendy „ navštívila“ tato parta troje vozatajské závody! Výzva v článku. O vykrádání jezdeckých areálů čtěte i v květnovém Jezdectví.

Vždy kradou pouze hotovost, nic víc je nezajímá. Vykradou z peněženek peníze, ostatní vždy pohodí na místě, aby se u nich nenašly žádné důkazy.

Doposud každá z těchto nechtěných nočních návštěv znamenala pro tyto nechutné zloděje výdělek v řádu desetitisíců. Bohužel se do této chvíle nepodařilo žádného člena ze skupiny zlodějů zadržet i přesto, že byli viděni ( alespoň víme, že to není nikdo z nás ). Proto vyzývám všechny další pořadatele a účastníky jezdeckých akcí k maximálnímu zabezpečení kempů závodníků! Nenechávejte žádné peníze bez kontroly a to ani v noci. Zloději se nerozpakují vlézt do kamiónů, kde někdo spí a vykrást je! Bojujme proti těmto živlům všemi legálními prostředky ( fotopasti, ochranka, nenechávejme nikde peníze bez dozoru), okamžitě volejte policii! Nikdo z nás přeci nestojí o takovou antireklamu, snažme se přispět k dopadení této skupiny zlodějů!

Jaroslav Pavel

Dotazy nebo tipy směřujte na web@jezdectvi.cz.

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.