Vzdělávejme se v zahraničí - o koni, jezdci a sedle...

Zimní posezonní období představuje pro mnohé jezdce, majitele a příznivce koní především čas pro nové poznání a intenzivní vzdělávání v oboru. Již dávno neplatí, že jsme v tomto směru omezeni pouze na nabídku kurzů, seminářů či soustředění v ČR. Díky vzrůstající jazykové vybavenosti i většímu odhodlání se vzdělávat je dnes zcela běžné vydat se za kvalitními lektory za hranice. Nabídka zahraničních vzdělávacích programů samozřejmě čítá obrovské množství všemožných témat, a tak je někdy skutečně náročné vybrat si ten pravý. My vám dnes na ukázku představíme kurz, který rozhodně patří mezi ty zajímavější.

Jedná se o dva pětidenní vzdělávací maratony týkající se posuzování a pasování sedel, s kterými přišla Deutsche Akademie des Pferdes. Kurz je tedy vhodný nejen pro jezdce a trenéry, ale dále jistě zaujme i veterinární lékaře, koňské fyzioterapeuty, sedláře, prodejce jezdeckých potřeb apod. Vyvrcholením kurzu je ústní přezkoušení a bude-li úspěšné, účastník obdrží certifikát.

První část proběhne ve dnech 17. - 21. ledna, druhá pak za čtyři měsíce od 16. do 20. května - obě dvě ve Warendorfu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte se na cgehlich@fn-dokr.de. Kurz bude totiž otevřen pouze pro 12 účastníků. Veškeré další informace získáte ZDE.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.