Zhodnocení soustředění paradrezurních jezdcův areálu Master Horse Club Svojetice

Ve dnech 28. - 29.3.2015 jsem se zúčastnil soutředění paradrezurních jezdců s mezinárodní trenérkou Waveney Luke (GBR). Akce splnila má očekávání v plné míře. Své hodnocení bych shrnul do dvou základních bodů a to následujících, zhodnocení zázemí a personálu a zhodnocení treninkových lekcí. 

Areál Master Horse Clubu je zcela vhodný pro pořádání takových akcí. Ubytování je naprosto skvělé. Pokoje jsou dostatečně vybaveny, mohu říci, že mi vůbec nic nechybělo, měl jsem k dispozici vše co bylo potřeba. Co se týče jídel bylo o nás také dobře postaráno. Personál restaurace byl milý a velmi profesionální. Jídla byla skvěle připravena, byl jsem mile překvapen a nemám žádné připomínky, opravdu jsem si pochutnal. Rád bych touto cestou poděkoval Jarce Vláškové, správcové areálu za skvělou organizaci, vše bylo v naprostém pořádku a Jarča pro nás udělala vše co nám na očích viděla, jak jsem jižřekl byl jsem naprosto spokojen a byl bych moc rád když bych se mohl obdobné akce opět zúčastnit. 

Nyní bych rád řekl pár slov o treninkových lekcích a trenérce samotné. Waveney byla velice příjemná a lekce vedla s profesionálním přístupem, soustředila se na nedostatky jezdců a na vylepšení výkonů všech zúčastněných. Pro mne osobně byly lekce velmi přínosné, protože vím, že mám určité nedostatky na kterých je třeba ještě hodně pracovat, ale jsem přesvědčen, že mi toto 

soustředění dodalo potřebnou energii a povzbuzení do další práce. 

 

Jak jsem již napsal výše, akce splnila má očekávání na 100% a byl bych velice rád, kdyby se toto soustředění za rok opět zopakovalo. Ještě jednou bych rád vyjádřil poděkování všem zúčastněným avšemu personálu Master Horse Clubu za vynikající organizaci a celkově za skvěle strávenývíkend. Děkuji moc za všeatěším se na další takové setkání. 

 

Petr Novák 

Paradrezurní jezdec 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.