Zvolte jezdeckou osobnost roku!

Veřejné ankety jsou již zaběhnutým koloritem žofínských galavečerů a ani tentokrát tomu nebude jinak. Máte příležitost zapojit se do volby jezdecké osobnosti roku 2006, a to napříč spektrem všech disciplín pod Českou jezdeckou federací. Jezdeckou osobností roku by se měla stát ta osoba, která byla úspěšná v uplynulém roce ať již jako jezdec, trenér, majitel, chovatel, funkcionář, organizátor apod. - zkrátka jakkoliv se zapojila do aktivit kolem jezdeckého sportu, a to významným způsobem, který podle vás předčil všechny ostatní.

Volba Osobnosti roku proběhne dvoukolově. V prvním kole vás nebudeme omezovat žádnou nominací, naopak vy nominujete své favority. Do druhého kola postoupí tři nejúspěšnější adepti, avšak bez prozrazení jejich pořadí, aby nemohlo být ovlivněno další hlasování.


A jak tedy hlasovat?


Pošlete SMS zprávu se jménem svého adepta na telefonní číslo 900 15 08 (jednotné pro všechny operátory) v následujícím tvaru: JE mezera OSOBNOST mezera PRIJMENI mezera JMENO (např. JE OSOBNOST NOVAK JAN). Cena jedné této SMS je 8 Kč včetně DPH. Z každé SIM karty (telefonního čísla) můžete zaslat pouze 1 hlas! Pečlivě proto uvažte, koho do zprávy uvedete. Hlasovat můžete od 28. prosince až do 15. ledna (! – oproti původní informaci uvedené v lednovém Jezdectví je hlasování prodlouženo o čtyři dny). Jména postupujících do druhého kola uveřejníme 25. ledna v únorovém Jezdectví a současně na našich internetových stránkách www.jezdectvi.cz. Druhé kolo hlasování bude probíhat od 25. ledna do 8. února. Mezi autory došlých SMS zpráv rozdělíme celkem 20 vstupenek na zmíněný galavečer a dalších deset jich obdrží věcné ceny (např. předplatné Jezdectví, čepici, popř. ledvinku s logem našeho časopisu).

Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA, v. o. s., V. Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 323 251, cena hovoru dle vašeho tarifu pro volání do pevné sítě.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.