Appaloosa Show již pošesté

Nezapomeňte si v kalendáři zaškrtnout víkend 18. - 19. července a udělat si u něj poznámku, že všechny ostatní záležitosti a akce musí počkat. Koná se totiž další Appaloosa Show, o kterou není radno přijít.

Oproti loňsku se Show nadála jedné zásadní změny, a to místa konání. Ta letošní bude na ranči El Paso ve Svojeticích nedaleko Prahy. Zdejší krytou halou s reiningovým povrchem, venkovním kolbištěm a krytou kruhovkou disponující areál jistě všichni příznivci appaloos dobře znají, neboť se zde tradičně pořádají příjemná jarní setkání a semináře pod hlavičkou ApHCCZ. Dobrou zprávou je jistě také účast hned dvou nezávisle posuzujících rozhodčích a tudíž dvojnásobná šance získat cenné body za umístění. Očekávají se kolem 60 startujících dvojic z celé ČR.
Sobotu dopoledne se plánují chovatelské soutěže halter, most colorful, hunter in hand, longe line a showmanship. Na odpoledne huntrové třídy, hunt seat equitation, reining.
Sobotu večer bude poprvé vypsaná ApHC uznaná třídy heritage class open, kde se soutěžní dvojice vrátí v čase a předvede v celé kráse tradiční indiánské oblečení a postroje. Následně bude navazovat první ApHCCZ Cuttingový Trophy Open pro všechny plemena. Přední jména trenérů cuttingu již přislíbili účast. Na závěr bude divácká oblíbené třídy z minulých let Team Penning a Team Sorting pro Appaloosy a všech plemen. Vstupné bude pro dospělé 100 Kč a členy Appaloosa klubu a děti 50 Kč.
Na neděli je chystán jako první disciplína trail, následují western horsemanship, w. pleasure. Odpoledne se můžete těšit rychlostní třídy a oblíbené dobytkářské. Kromě chovatelských soutěží, bude většina tříd nabízena i pro všechna plemena – All Breeds (AB). Více ale již prozrazovat nebudeme, přijeďte se přesvědčit na vlastní oči! Všichni jste srdečně zváni. Podrobnější informace najdete na oficiálním webu www.appaloosa.cz.

Za ApHCCZ
Gabriela Horáčková a Veronika Matějů

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.