On-line rozhovor s Ing. Vladimírem Bednářem

Úterní on-line rozhovor, který začíná na našem serveru pravidelně ve 20.00 hodin, věnujeme 14. července blížícímu se mistrovství České republiky v parkurovém skákání mladých jezdců a seniorů. Hostem nebude nikdo jiný, než majitel areálu na Ptýrově, kde se šampionát letos poprvé uskuteční, Ing. Vladimír Bednář.

Ing. Vladimír Bednář

Ing. Vladimír Bednář


Zcela jistě však přijde řeč nejen na blížící se mistrovství republiky, ale také další vyhlídky do budoucna – ať již možné pravidelné pořádání šampionátů, či jiných (např. mezinárodních) jezdeckých závodů.

on-line

Ing. Vladimír Bednář ve svém areálu na Ptýrově (okr. Mladá Boleslav), který bude zanedlouho hostit mistrovství ČR v parkurovém skákání mladých jezdců a seniorů. Reportáž ze Ptýrova jsme vám přinesli v září loňského roku v časopisu Jezdectví, odkud pocházejí doprovodné fotografie Magdalény Strakové.



Pevně věříme, že se do našeho on-line rozhovoru zapojíte i VY – naši čtenáři. Můžete tak učinit „živě“ v době rozhovoru, nebo můžete zanechat svůj dotaz již nyní a odpověď si přečíst později. Tak či onak – nenechte si tento rozhovor ujít – jistě bude neméně zajímavý, než ty předcházející, na které najdete odkazy pod článkem.

 

trofej MČR Ptýrov

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.