Hangár, sklad vašich produktů nebo jízdárna? Vše může zastřešit kvalitní plachtová hala Mobidock

Rozhodli jste se, že je na čase své podnikání podpořit koupí kvalitní haly, kde budete moct skladovat své zboží? Nebo jste zemědělec, který potřebuje sklad pro svoje stroje?

Rozhodli jste se, že je na čase své podnikání podpořit koupí kvalitní haly, kde budete moct skladovat své zboží? Nebo jste zemědělec, který potřebuje sklad pro svoje stroje? Ať už máte důvody ke koupi haly jakékoliv, rádi bychom vám doporučili koupi plachtové haly, která má oproti zděným halám spousty výhod.

Proč si vybrat plachtovou halu?

Mezi největší výhody plachtové haly nepatří jen její nízké pořizovací náklady, ale také jejich méně nákladná a složitá údržba. Přitom mohou tyto haly zastávat práci klasických ocelových hal. Montovanou halu lze velmi snadno smontovat, ale také demontovat. Zkrátka se jedná o rychle postavení skladové prostory pro mnohé klienty. I pro svoji kvalitu jsou plachtové haly tolik oblíbené.

plachtove-haly-levne.jpg

Plachtové haly s sebou přináší spoustu výhod

Jak již bylo zmíněno, pořizovací náklady montované plachtové haly jsou mnohem nižší než u ocelové haly. Můžete tak ušetřit a svoje peníze investovat do něčeho mnohem zajímavějšího. Plachtové haly jsou vyráběny z vysocepevnostních plachet od předních německých a belgických dodavatelů, spojovány jsou vysokofrekvenčním svařováním. Díky němu jsou spojeny nejen pevné, ale také hezké na pohled. Co se týče vizuální stránky, můžete si svoji plachtovou halu nechat opatřit reklamním potiskem. Vaše logo, webové stránky, ale i další informace o vás tak budou mít ostatní neustále na očích.

Jaký typ plachtové haly je pro vás ten pravý?

Plachtové haly Mobidock od společnosti Jabor s.r.o. si můžete koupit ve dvou provedeních – a tím jsou haly TOP a haly EKONOMIK. Haly TOP jsou vyráběny zcela na míru z masivní příhradové, ocelové konstrukce, dle požadavků zákazníka s životností konstrukce až 40 let a opláštění až 20 let. Montované haly EKONOMIK jsou jednoduché typizované montované haly za velice příznivou cenu jak k prodeji, tak k pronájmu s životností konstrukce až 20 let a opláštění až 10 let . Tyto haly jsou konstruovány tak, aby se mohly snadno smontovat i demontovat. Haly odolají i velmi nepříznivému počasí. POtřebujete rychle vyřešit nedostatek skladovacích prostor. Tak haly EKONOMIK jsou právě tím nejrychlejším a cenově nejvíce dostupným řešením pro Vás.

Montované haly TOP jsou prostorné haly vyráběné z kvalitních materiálů. Montáž i demontáž haly je velmi jednoduchá, jedná se o haly vyráběné na míru klientovi. K tomuto typu haly si můžete přiobjednat také nejrůznější doplňkový sortiment, kam patří například montáž oken a dveří, odvětrávání nebo osvětlení.

Plachtové haly nejvyšší kvality

Plachtové haly Mobidock od společnosti Jabor s.r.o. jsou něčím, co vám může usnadnit váš život, ale také ušetřit finance, které byste jinak vložili do ocelové haly. Haly se vyznačují dlouhou životností, která může dosahovat až dvaceti let. V případě výměny opláštění po cca. 20 letech naší společností , prodloužíte životnost až na 40 let u hal typu TOP.

plachtova-hala-pronajem.jpg

Jabor pro, s.r.o., 605 797 777, https://www.mobidock.cz/

Soubory ke stažení

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.