Hubertova jízda v Equiservisu připravila zákazníkům pestré menu

V Equiservisu, který téměř dva měsíce sídlí nově v Rudné u Prahy, o státním svátku nelenili a připravili pro své zákazníky skutečně pestré menu. Kromě výborného občerstvení se celý den soutěžilo, nakupovalo a kromě zábavy i díky radám nejrůznějších odborníků také vzdělávalo.

Ing. Stanislav Hakr v akci - jeho zajímavá a poučná přednáška o sedlech se sestkala s úspěchem u diváků.

 

V Equiservu se návštěvníci kromě opravdu výborného občerstvení posilnili také radami nejrůznějších odborníků. Rozšířit obzory si mohli např. díky známé veterinární lékařce MVDr. Zuzaně Žežulkové, podkováři Karlovi Bencovi či Ing. Stanislavovi Hakrovi, který zaujal zákazníky velmi zajímavou přednášku na téma sedel (některé z přihlížejících díky jeho postřehům možná napadlo, že jejich sedlo opravdu nesedí, tak jak by mělo?).

Představeny a a za akční ceny byly nabízeny nové předpravníky na koně značky Böckmann. Ale to nebylo zdaleka jediné, co dalo za snížené ceny pořídit - obě patra prodejny byla plná slev - výhodně jste tu mohli koupit kamaše, deky, oblečení i vitamíny... Fotografie z Hubertovy jízdy si můžete prohlédnout ZDE.

 

Představované přepravníky na koně se daly pořídit za výhodné ceny.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.