Slavnostní zápis do Jezdecké školičky Dance and Jump

Státní svátek 17. 11. probíhal v obchodním domě Dance and Jump ve znamení vzdělávání nejmenších - slavnostně tu totiž představili vlastní Jezdeckou školičku, jejíž patronkou je Barbora Tomanová. Děti se v tento den nejen seznámily s fungováním školičky, těšící se velkému zájmu, ale mohly se za výhodných podmínek zapsat. K tomu si navíc za příjemné ceny pořídit jezdecké vybavení...

Ředitelka Jezdecké školičky DaJ Veronika Křížková (uprostřed) spolu s cvičitelkami školičky celý den trpělivě odpovídaly na dotazy malých členů i jejich rodičů.

 

Zájem byl dle ředitelky školičky Veroniky Křížkové velký, nejvíce nových členů je ve věku mezi pěti až dvanácti lety. Někteří přišli se zájmem naučit se jezdit, jiní zase plánují pořízení vlastního koně, a tak si chtějí prostřednictvím školičky vyzkoušet, co péče obnáší. Další skupina zájemců by se zase ráda propracovala ke zkouškám základního výcviku jezdce (a nejpopulárnější je prý rozhodně parkur :o)).

Tak či tak, pro obrovský zájem se bude počet koní rozšiřovat. Osvědčila se prý i nabídka pro mateřské školky – děti jsou z programu plného zvířátek (od miniprasátek po kozičky či minishetlandy) i pobytu v přírodě zkrátka nadšené. Více informací o unikátním vzdělávacím počinu naleznete na stránkách DaJ, nově se můžete stát i fanoušky na Facebooku a reportáž připravujeme do některého z dalších čísel časopisu Jezdectví.

 

Zapsat se do školičky mohli noví členové za zvýhodněných podmínek.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.