Nejen s koňmi tančí a skáče Dance and Jump

Člověk, kůň a pes, nerozlučné přátelství a těsné spojení, které si v Dance and Jump uvědomujeme. Velké množství milovníků koní je současně nadšenými pejskaři, proto nově přinášíme v obchodním domě pro jezdce a koně specializovanou sekci zaměřenou na produkty německé značky Hunter.

Společnost Hunter se od svého založení v roce 1980 specializuje na výrobu vysoce kvalitních kožených výrobků pro psy. Široký sortiment zahrnuje výrobky od vodítek, obojků a postrojů vyrobených z kůže nebo nylonu přes oblečky, pelíšky, misky až k hračkám, pamlskům a kosmetice. Současný sortiment firmy Hunter čítá více jak 5000 různých produktů pro psy, kočky a koně. Kvalita každého výrobku v kombinaci s atraktivním designem, praktičností a nejvyšším stupněm bezpečí, to je to, co dělá každý výrobek Hunter jedinečným.

Spolupráce Dance and Jump a Školy psích sportů

Specializovanou sekcí pro pejsky naše aktivity na tomto poli nekončí. Nově jsme navázali spolupráci s úspěšnou Školou psích sportů, která má sídlo v Horních Počernicích Praha 9, ulice Do Čertous 2634/7.  Pro naše věrné zákazníky a zájemce o výcvik pejska jsme připravili akční nabídku. Při koupi jakéhokoliv kurzu ve Škole psích sportů, čítajícího 10 hodin výcviku, dostanete 2 hodiny výcviku ZDARMA.

V neposlední řadě jsme se stali partnery a sponzory významných akcí pořádaných Školou psích sportů, proto nás a naše logo budete nově vídat na kolbištích, kde byste koně marně hledali a kde hlavními aktéry jsou skákající a tančící pejsci a dokonce králíčci.
Více informací najdete na www.danceandjump.cz.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.