Dělá to tak Rath. Theodorescu také, a Španělská dvorní jezdecká škola ve Vídni jakbysmet. Všichni dávají koním za odměnu bílé kostky ze sladkých krystalků. Co tito špičkoví sportovci dopřávají svým koním, většina lidí spíše odmítá.
Cukr je považován za nezdravý a nemoderní, a to jak v tlamě koně, tak v kávě. Cukr neexistuje jen v kostkách, je přirozenou součástí ovoce i mléka, najdeme jej v krmné směsi s melasou, ale také v travinách obsahujících fruktan, odštěpuje se ze škrobu obsaženého v krmivech, jako jsou oves, kukuřice nebo chleba. Seno nebo sláma naopak cukr neobsahují. Ale není cukr jako cukr... Pojďte se s námi začíst do obsáhlého článku, který vám odhalí kladné i stinné stránky cukru v koňském podání. Najdete jej v listopadovém čísle časopisu Jezdectví a krátkou ukázku v našem dnešním příspěvku.
Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.
Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.
Časopis je určen jezdcům, chovatelům a milovníkům koní jakož i příznivcům jezdeckého sportu. Informuje o všech prestižních akcích a dostizích, představuje nové objevy z kruhů závodníků, pořadatelů a chovatelů, ale i ze světa koní.
Časopis je určen jezdcům, chovatelům a milovníkům koní jakož i příznivcům jezdeckého sportu. Informuje o všech prestižních akcích a dostizích, představuje nové objevy z kruhů závodníků, pořadatelů a chovatelů, ale i ze světa koní.