Společnost De Heus představuje nové složení krmiv pro koně Energys

Společnost De Heus, výrobce krmiv pro hospodářská zvířata, představuje nové složení krmiv pro koně Energys. Nové receptury odrážejí aktuální trendy ve výživě koní a umožňují chovatelům krmit koně způsobem, který je pro ně nejpřirozenější.

„Koně jsou naší velkou vášní a všichni, včetně zaměstnanců, jim chceme dopřát to nejlepší. Při vývoji nových receptur jsme se zaměřili na ingredience, které jsou pro koně nejpřirozenější. Koně se vždy živili hlavně pastvou, proto jsme se rozhodli omezit obsah obilovin, které koním začali dávat lidé, a nahradit je vlákninou, která je pro koně daleko přirozenější,“ říká Darina Havlíčková, specialistka pro koně De Heus.

Značka Energys nabízí širokou škálu patnácti druhů krmiv a krmných surovin podle míry zátěže a individuálních potřeb každého koně. Majitelé si mohou vybrat specializované krmivo, které bude nejlépe vyhovovat při rekreačním, sportovním i pracovním využití koní. Chovatelé mají také možnost namíchat vlastní krmnou dávku přesně na míru svému koni.

Zároveň s recepturou společnost De Heus změnila také obaly, aby lépe odrážely její moderní přístup a návrat k přirozenosti ve výživě koní. Pří tvorbě obalů byl kladen důraz na moderní design a snadnou orientaci v jednotlivých druzích krmiv a krmných surovin.

 

O společnosti De Heus

Společnost De Heus, výrobce krmiv Energys, je mezinárodně působící rodinná firma původem z Nizozemska, která vyrábí vysoce kvalitní krmiva, premixy a koncentráty pro zvířata. V České republice sídlí v Marefách u Bučovic a v Běstovicích u Chocně, kde se nachází největší výrobna krmných směsí na území Česka a Slovenska.

 

Více na oficiálních webových stránkách

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.