Tradičně netradiční oslava v D&J

Před námi je každoroční oslava narozenin obchodního domu Dance and Jump v Praze. Pro tento rok pod názvem Tradičně netradiční oslava narozenin, protože k našim narozeninám budeme rozdávat dárky my Vám! Oslavy budou probíhat po dva dny, a to v sobotu 27. 10. a v neděli 28. 10. 2012. Otevřeno bude od 9.00 do 18.00 hodin. Ani v letošním roce nebudou chybět mimořádné slevy, akční nabídky, bohatá tombola a atraktivní dárky k nákupu.

Jedinečná nabídka, která bude v letošním roce premiérově probíhat, nese název DRUHÝ KUS ZA POLOVINU. Při nákupu jednoho kusu vybraného zboží má klient nárok vybrat si druhý kus zboží za poloviční cenu (cena druhého kusu musí být nižší či stejná jako prvního vybraného). Akce platí na rajtky, ohlávky, odpocovací deky a podsedlové dečky. Obrovským lákadlem bude jistě sleva 30% na krmné doplňky značky EQUISTRO, 50% sleva na kolekci Eskadron Next Generation a 25% na bezpečnostní vesty a přilby. Z dalších akcí stojí za zmínku 2+1 ZDARMA na kosmetiku D&J a vybrané krmné doplňky NutriHorse. Kompletní narozeninovou nabídku s výčtem slev naleznete na www.danceandjump.cz.

Absolutní novinkou pro tento rok je možnost zakoupit velkou část narozeninových akcí i přes internetový obchod Dance and Jump. Tento krok jistě velmi ocení klienti, kteří se nemohou v tyto dva mimořádné dny dostavit do kamenného obchodu Dance and Jump v Praze. Podrobnosti naleznete opět na našich webových stránkách.

Do bohaté tomboly, která bude probíhat po oba dva dny, věnovaly své produkty firmy UVEX, Schockemöhle, Pfiff, HKM, Allkraft, Effol, Leovet, PennyGirl, hotel Nemojanský mlýn, Koňské zdravíčko, či Jezdecká školička Dance and Jump. Vyhrát můžete například profesionální helmu UVEX Perfexion, poukaz na pobyt v hotelu Nemojanský mlýn, kvalitní zimní deku od firmy Schockemöhle a HKM či balíček kosmetiky Leovet.

Tradičně Vám bude nabídnuto také občerstvení, v tomto roce Vám jako novinku představíme čerstvé ovocné šťávy firmy Javero, která je též výrobcem Koňského zdravíčka. I pro Vás bude připravena ochutnávka sušeného ovoce, jako jeden z mnoha dárečků můžete obdržet i zdravíčko pro Vašeho koníka.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu, pevně věříme, že si vyberete z bohaté narozeninové nabídky a v předstihu nakoupíte dárky na blížící se vánoční svátky.
 
Váš Dance and Jump Team

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.