Vysočina zve na semináře nejen pro stavitele parkurů

Oblastní výbor Vysočina rozhodl, že pro zlepšení výcviku jezdců zorganizuje 2 semináře a to: ke stavbě parkurů a druhý k metodice výcviku jezdců a koní. Nejenže vás oba semináře seznámí s novými poznatky v této oblasti, ale součástí bude i proškolení s poskytováním první pomoci při úrazech.

Tento první seminář je určen pro cvičitele, trenéry, stavitele parkurů, rozhodčí a vedoucí výcviku v jednotlivých subjektech. Oba semináře povede Ing. Jan Kutěj. Seminář bude zejména věnován stavbě překážek jak ve výcvikových hodinách, tak na veřejných akcích, kde zejména u hobby závodů nemusí stavět parkur stavitel s příslušným oprávněním. Proto vyzýváme všechny výše uvedené funkcionáře, aby se tohoto semináře zúčastnili. Seminář se bude konat v Hamrech nad Sázavou v sobotu 19. 11. od 9,30 hod. a může se ho zúčastnit libovolný počet účastníků, kapacita je dostatečná. Po účastnících nepožadujeme žádný poplatek, pouze si uhradí náklady na cestu a občerstvení.

Samozřejmě jsou vítáni i účastníci z ostatních oblastí vedle těch, které jsou registrováni na Vysočině. Rádi se také seznámíme s vašimi připomínkami k dané tématice v diskusi. Vše organizujeme proto, abychom přispěli ke zvýšení úrovně jezdeckého sportu na Vysočině.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.